De ce SWEP prin Joust Solutions

Încercăm să-ți oferim cel mai bun schimbător de căldură la cel mai mic preț – adică soluția potrivită și cu cel mai mic cost pe întreaga lui durată de exploatare.

Acesta este obiectivul nostru. Și a funcționat.

Ne mândrim cu faptul că am reușit să ne depășim câțiva dintre concurenți privind mai departe decât costurile imediate de achiziție.

Luând în considerare toți factorii – costurile de achiziție și de operare, eficiența, fiabilitatea – ne-am convins clienții de valoarea pe termen lung a soluțiilor noastre.

De la început ne-a fost foarte clar că singura noastră șansă este să livrăm și să ne susținem ofertele pentru cele mai bune soluții de schimbătoare de căldură

Nou veniți, dar ambițioși

  • Am câștigat încrederea SWEP pe parcursul colaborării noastre și prin viziunea noastră pentru viitor.
  • Vom continua să depășim așteptările pentru a menține această încredere.

Onești

  • Știm că e posibil să nu fi auzit de noi. Dar ia lucrul acesta drept o garanție că ne vom strădui de două ori mai mult pentru a găsi soluția potrivită pentru tine.
  • Suntem lângă tine – îți răspundem mereu la întrebări și solicitări, livrăm întotdeauna ceea ce promitem și ne asumăm ofertele.

Experimentați și energici

  • Suntem tineri, dar nu nepricepuți.
  • Împreună avem peste 20 de ani de experiență relevantă în domeniu.

Promisiunea noastră – îți oferim cel mai bun schimbător de căldură cu cele mai mici costuri pe tot parcursul ciclului său de viață.

S-ar putea să mai fi auzit această promisiune și de la alți distribuitori, dar o pot susține?

SWEP Logo

Schimbătoare de căldură SWEP

După cum ai citit până acum, ne propunem să oferim cele mai eficiente schimbătoare de căldură cu cel mai mic cost pe tot parcursul ciclului lor de viață. Dar nu am putea să facem și să menținem această promisiune fără SWEP.

Acum aproape 30 de ani într-un garaj din Suedia doi oameni căutau o soluție de transfer termic mai eficientă decât echipamentele shell & tube. Acești doi oameni au inventat schimbătoarele de căldură cu plăci, o soluție care a depășit apoi orice altă tehnologie a schimbătorului de căldură în ceea ce privește eficiența transferului de căldură, și au fondat această companie.
Scopul SWEP a devenit dezvoltarea constantă a celei mai bune opțiuni de transfer termic.

Atunci când am început acest proiect ne-am informat despre principalii producători de schimbătoare de căldură și în cele din urmă am ales compania SWEP ca partener în oferirea de soluții premium. Poți citi aici mai multe despre motivele noastre și despre inovațiile tehnologice ale SWEP.

SWEP prin Joust Solutions este oferta noastră integrată – schimbătoare de căldură extrem de eficiente și expertiza și sprijinul nostru calificat. Împreună cu SWEP suntem siguri că îți putem oferi cele mai bune servicii în domeniul transferului de căldură.

Alege-ne nu doar pe baza vorbelor noastre!